• Viuelviatge Home

VIATGE-CURS TERAPÈUTIC

RESPIRANT EL PARADÍS. QI GONG DELS ELEMENTS  ISABEL JUST

EL VIATGE

Aquest és un viatge a unes illes que neixen a 1.600 metres de profunditat, enmig de l’Oceà Atlàntic. Aquestes illes volcàniques viuen en constant moviment pel frec a frec de les plaques tectòniques americana, europea i africana. Són banyades per unes aigües càlides i riques a causa dels corrents procedents del Golf de Mèxic. Totes aquestes condicions fan d'aquestes illes un indret especial d’una força volcànica mundialment rellevant, ja que forma part dels cinc del planeta amb aquestes característiques. Sentirem la practica del Qi Gong en espais naturals on la terra ens mostra a flor de pell els cinc elements, endinsant-nos en l'oceà, on la balena i el dofí ens acompanyaran amb el seu sonar universal alliberador de records i ens mostraran com cavalquen sobre l’ona amb el seu ritme vital. En tota l’illa els cinc elements se'ns mostren amb una riquesa i generositat exuberant. Descobrirem la bellesa de muntanyes de foc entapissades de verd, ens submergirem en les riques aigües que brollen generosament per l'illa, passejarem per espais antics on la vegetació formava part del juràssic. En el curs dels dies integrarem aquest "paradís" gracies a la practica del Qi Gong i els espais renovadors de la illa i poc a poc la quotidianitat ens evocarà la força que habita en tots nosaltres.

ACTIVITATS

Pràctica diària de Qi Gong dels elements. Banys als gorgs d'aigües termals que brollen enmig de la natura. Bany en piscina natural d'aigües marines càlides. Procurarem l'avistament de la balena enmig de l'oceà. Navegarem a la recerca dels dofins per banyar-nos en el seu hàbitat. Excursions i caminades a llacs i cràters de diversos volcans, a indrets de gran riquesa botànica. Excursió a les fumaroles, on s'aprecia l'activitat volcànica de l’illa.

EL CURS

Objectius

Aprendre a respirar la pròpia vida, a parar, a crear un espai on deixar-nos reposar i reestablir el contacte amb un mateix, pacificar-nos, sentir el propi suport i la força genuïna. Recuperar allò senzill per sentir-nos vitals i desperts.

Metodologia

"Qi Gong" = treball amb l’energia
"Qi"= energia

En el Qi Gong conflueixen la influència del ioga hindú i de les arts xineses, impregnades de taoisme i budisme i inspirades en la natura. Aquest tipus de pràctica actua principalment en el principi vital o Qi a través de la respiració, el moviment i l’atenció de la ment. Amb el Qi Gong ens retrobarem amb el medi i amb la pròpia essència que habita en nosaltres, millorarem les funcions neurovegetatives i cerebroespinals, alleujant i curant disfuncions d’origen mental que són somatitzades.


La Balena
La Pau de les Balenes.
Mentre canten precioses cançons cuiden les seves cries amb tendresa. S’ajuden entre elles, arriscant la pròpia vida si cal.
Són àgils i enormes; en el seu cor i cabria una persona de peu, en el seu cervell una persona estirada. Plenes de cicatrius algunes causades per les trobades amoroses, són felicitat en moviment, tones d'amor i solidaritat.
Quan et venen a rebre, quan t’esperen, el teu cor es commou profundament.
El Dofi
El sónar del dofí emet unes ones electromagnètiques de gran intensitat, per això, l'intercanvi amb el dofí, actua a nivell cerebral produint un canvi físic i mental neuroquímic.
Imagina creuar una mirada amb el Dofí, veure't la propia essència en el reflex.
Anar a la trobada dels dofins és una ocasió d'obrir-se i de recuperar l'entusiasme del nen, tornar a la teva naturalesa original. Els dofins són bellesa, alegria, joc, la infància, l'espontaneïtat, la gràcia, l'entusiasme, i un nou sentir. Ens apropen al nostre cor amb la seva naturalesa alegre i compassiva.
Si deixem de banda la impaciència i la temptació d'imposar la nostra voluntat, l'experiència d'una trobada autèntica es torna possible.
Què sentirem?


PREU TOTAL DEL VIATGE PER PERSONA (HABITACIÓ COMPARTIDA) 1.026€


QUÈ INCLOU?

viuelviatge2014 3
 • -Allotjament amb esmorzar
  -Transport per l'illa, excursions i desplaçaments, transfer aeroport / allotjament i transports marins
  -Expedicions Marines
  -Sopar tradicional amb vi de les illes (cloenda)
  -Aigua per a tota la estada a l'illa
  -Curs de Qi Gong dels elements integrat en les activitats diàries
  -Banys als gorgs d’aigües termals
  -Entrada a Calderes i Arees protegides
  -Les activitats del propi viatge
 • - Vol i Assegurança de viatge
 • DIFERÈNCIA HORÀRIA:

  -Cal afegir dues hores més al nostre horari.

  SALUT:

  -En cas que algú segueixi un tractament personal, cal que dugui la seva medicació.
  -Portar la targeta sanitària europea.

  PASSAPORT:

  -Pertany a la CE, per tant amb el DNI en vigor queda cobert.

GALERIA D'IMATGES DE 2013 A 2015

DE 2013 A 2015

 • Viu El Viatge Experiencia 01
  molta sensibilitat, emocions que queden per mi... no es pot explicar..."
 • "estic molt agraïda d'haver nedat amb ells i d'haver-los observat desde la zódiac. he observat la seva alegria, generositat, curiositat. Una mirada d'amistat, de ganes d'apropament cap a nosaltres. Sense por. Fluidesa, seguretat, lleugeresa, joc."
 • Viuelviatge2014 3
  "M'ha encantat veure'ls a mar obert, és una sensació de tranquilitat, calma, suavitat."
 • La Balena
  "meravellada de que uns essers tan grans estiguin tan units entre si, això em va donar sensació de seguretat."
 • "... malgrat les meves pors. Però gaudint molt des de la Zódiac. Com s'apropaven i podies gaudir de la seva mirada, que anava més enllà dels ulls, ho vaig viure cada cop com un massatge interior, dins de l'ànima."
 • "complementant cos i ment, em va donar molta pau i connexió amb sensacions que no sabia que existien.""
 • Viu El Viatge Altres 8
  "Qi Gong, la pràctica m'ha semblat diluir-me amb l'univers. Alegria, força, començament, harmonia, agraïment"
 • 1._ Amb aquesta i les altres eines que ens has donat, Isabel, puc viure els quatre elements, conscient de que en formo part.
  2._ que en la vida, aquí a casa, puc seguir treballant el que he après allà...
  3._ ara se que fora de la Natura, jo no sóc.
  4._ I potser el més definitiu, que el viatge continua."
 • Viu El Viatge 2013 24
  "... conectar amb la natura i això és un regal"

  Read more

 • "Ha estat una bona manera de començar el dia, et dona energia i t'aporta pau i tranquil·litat per la nit."
 • Viuelviatge2014 1
  "Excel·lent, torno a casa amb una energia que pensava que mai més tornaria a tenir."
  "M’ha encantat la convivència amb el grup."
  "Inoblidable m’emporto records únics."
 • Viu El Viatge 2013 18
  "el viatge m'ha aportat saber contemplar paisatges bellíssims sense la necessitat de fotografiar-ho tot perque ho guardo dins meu, m'ha connectat amb una visió positiva de la vida, amb saber estar agraïda de tot el be que ens aporta i saber recuperar l'aquí i ara."
 • "ha estat molt xulo compartir tots aquests dies amb els companys. Res hagués estat igual sense ells. M'he sentit molt comode, a gust, transparent, sincera. El viatge ha estat molt bonic gràcies a la relació amb el grup i sobretot gracies a tu, Isabel, que has fet possible que el grup funcionés tan be, la teva presència m'ha fet sentir com si estiguéssim sempre entre cotonets."
 • Viu El Viatge 2013 10
  "La joia de la riquesa de la natura, present cada dia i en cada racó. Rebent saviesa, molt d'AMOR i Harmonia. Era fàcil viure el AQUI i ARA.”
 • "...voldria ser capaç d'allargar i conservar indefinidament la calma i les rialles d'aquests dies.
  Quatre dies de dofins, de mirades diferents, llunyanes, properes, il·lusionades, amb anades i tornades, veient espècies diferents, amb sensacions diferents, gaudint d'un festival, tan nou per mi com inimaginable per a la darrera etapa de la meva vida, amb la total confiança als dos professionals, però sobretot entregada gràcies a la pau i tranquilitat que em transmetia la Clara..."
  "Un dels millors moments del viatge va ser estirar-me al riuet de la Poça Beija a Furnas. Déu meu!!!! quina sensació!!!!!! em sentia un rèptil, un animal!!!!!! quin gust"
 • "El treball realitzat allà, en el meu cas, ha estat sutíl i casi imperceptible però que deixa empremta. Em va servir per connectar molt amb mi (amb lo bo i no tant bo) i amb la meva alegria i energia per viure. ...agraeixo ...als amfitrions de la casa pel seu cuidar exquisit, a la illa de Sao Miguel per la seva abundància, als dofins per la seva alegria per viure i als catxalots per la grandiositat i contundència de SER."
  "Tota la feina feta amb el Qi Gong però la calidesa humana de tots inclosos també els que hem participat en el viatge junt amb l'espectacle de la natura són els elements que més em queden dintre i m'ajuden a tirar endavant."
 • Viu El Viatge 2013 2
  Excel·lent, torno a casa amb una energia que pensava que mai més tornaria a tenir"
 • "El viatge ha estat fantàstic, mai oblidaré aquests paisatges tan meravellosos, m'han aportat molta pau, les platges d'aigües càlides i els banys de "Dona Beija" el que millor ha estat per a mi".
 • Viuelviatge2014 5
  "M'ha encantat la convivència amb el grup. Inolvidable, me n'enporto records únics."

  DATES DEL VIATGE / CONTACTE

  del 10 al 16 d'abril (pasqua)
  del 22 al 28 de maig
  del 19 al 25 de juny
  del 2 al 8 de juliol

  Viatge, curs i acompanyament a càrrec d'Isabel Just.
  Instructora de Qi Gong desde l'any 2000.
  Terapeuta GestaltShiatsu.
  Directora del Centre Onna des del 2003. Gestalt Shiatsu
  Centre Onna

   /  687 707 425